IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Topic-marktplein
ma feb 18, 2013 11:03 am van Razzelya

» »Moroi Shopje«
vr feb 15, 2013 11:27 am van Razzelya

» Daylight Demons
di feb 12, 2013 12:04 pm van Razzelya

» I-Im Sorry! .:Ruan:.
do jan 31, 2013 5:57 am van Ash

» Le topic a la onzin.
wo jan 30, 2013 5:24 am van Maiko

» [gz] broer Sunset
zo jan 20, 2013 9:15 pm van Sunset

» Krachten van de Aura?
vr jan 18, 2013 11:43 am van Ruan

» Zou Je Voor Tien Miljoen ...
vr jan 18, 2013 7:33 am van Razzelya

» Partner ja/nee
do jan 17, 2013 11:28 am van Razzelya

Season

Het is winter in Ahuro. De temperatuur schommelt tussen de 5 en -10 graden. Er ligt overal volop sneeuw en op de wateren ligt ijs. Het is moeilijker om aan eten te komen in het wild. Maar de chocolademelk staat in Anoutia nog altijd voor je klaar!
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 46. Dit aantal is bereikt op ma jan 01, 2018 5:47 pm.
Het Team
Administrators

Moderators
Nog geen.

Linkpartners

Deel | 
 

 Stay away or I do someything to you!{&Ruan]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miku

Miku

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 04-12-12

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 16 years
Naam Aura:: Hatsune
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Stay away or I do someything to you!{&Ruan]   wo dec 05, 2012 1:48 am

Zitten. Wachten. Kijken. Luisteren. Hatsune was bereidt om Miku te laten schrikken. Die was verderop aan het lopen. Het paarse oog fonkelde van speelse energie, terwijl de blauwe aandacht voor de prooi had. Ze keek rond, en sloop verder. Tussen de struiken zag ze een blauwe pluk haar. Miku. Ze moest érgens zijn. Maar waar... Dat was de vraag. Waar kon die Miku zijn. Hatsune kon dan wel dingen verderop zien, ze kon het niet precies bepalen waar het was. Ik snuffelde rond. die kant. Ja. De muziekblauwe schoenen liepen heen en weer, zoekend, sluipend, op zoek naar een spoor voor Hatsune. Ha! Mij krijgt ze niet! Dacht Hatsune. Ze sprong uit de bosjes, maar kroop meteen terug voordat Miku haar kon zien en omdraaien. Hatsune wou iets anders doen. Ze klauwde zichzelf met moeite in een van de vele bomen. Toen ze in de top zat, keek ze naar haar doel. En toen... Boem! Hatsune had een te dunne tak uitgekozen om op te zitten. Nu was ze op het hoofd van Miku beland, die nu plat op de grond lag. Hatsune stond op. Miku? Miku? Ze was bewusteloos! Lek als een perzik! Hatsune sprong paniekerig op en jankte. Maar toen voelde ze zichzelf ook wel wat raar... En ja, zij viel ook. Net als Miku. Je zou bijna zeggen dat ze tegelijk vielen.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Voise and song:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Stay away or I do someything to you!{&Ruan]   wo dec 05, 2012 2:30 am

Vaag hoorde ik Kian wat zeggen. Zoals gewoonlijk was hij weer eens super druk en kletste me de oren van het hoofd. Natuurlijk zat hij ook niet stil en sprong alle kanten op, terwijl ik gewoon rustig door het bos liep. Ik negeerde Kian, zoals gewoonlijk, compleet. "...Dat meisje had best geluk gehad..," ving ik plots op van wat hij zei. Ik stopte met lopen en keek hem aan, hij hield abrupt zijn mond, "Tsss.. Taku," zei ik en wreef even kort over mijn voorhoofd. "Zonder mij was die chick dood gegaan, omdat die baka haar Aura onder het ijs liet vallen," zei ik en mijn ogen stonden geïrriteerd. "Kanoja wa baka!" schold ik het meisje uit in het Japans, ook al was het meisje nergens te bekennen. Ik had het meisje eerder bij Draitia gered. Haar Aura was klunzig bezig geweest en was uitgegleden, vervolgens onder het ijs gekomen en toen bewusteloos geraakt. Een master en zijn aura hebben het zelfde lot, dus het meisje raakte ook bewusteloos. Met wat hulp van Kian had ik haar eruit kunnen vissen, maar ik had er nog steeds spijt van. Het was winter en ik had zin een kop chocolademelk. Ik trok me weg uit die gedachtes en stapte verder. Ik was op weg naar Anoutia, waar ik mijn wel verdiende bak chocolademelk zou halen.

Verveeld keek ik voor me uit met mijn linkeroog, die blauw gekleurd was. Voor mijn rechter oog zat een ooglapje die aan mijn hoofd zat met een leren band. Mijn witte haren, met blauwe gloed, piekte alle kanten uit, maar het zat toch goed. De piercing die in mijn oor zat rinkelde regelmatig heen en weer op mijn voetstappen, net zoals de kettingen om mijn nek. Mijn wit flodderige shirt wapperde in de wind, net zoals mijn zwarte, lange, leren jas die tot aan de grond kwam. Ik had een zwarte spijkerbroek aan met daaraan riempjes en daaronder simpele zwarte schoenen. Maar wat nog het meest opviel, was het grote zwarte zwaard dat op mijn rug was vast gebonden. Het handvat van het zwaard was versiert met een doodskop. Kortom, ik was sexy, and I know it. Kian was weer vrolijk verder gaan praten, de zwarte panter met de zelfde blauwe ogen hield nooit zijn kop. Ik zuchtte en haalde mijn mp4 speler te voorschijn. Ik plugde mijn oordopjes in mijn oren en liep verder het bos in. Plots bleef Kian naast me stil staan. Ik fronste mijn wenkbrauw en deed één oortje uit mijn oor. "Nani? Kian?" vroeg ik aan hem op een nonchalante toon. "Ik hoorde iets of iemand vallen," zei Kian en voordat ik wat kon zeggen sprintte hij weg. "Choto! Matté!" riep ik hem nog na, maar hij was al uit mijn zicht verdwenen. Natuurlijk kon hij niet ver gaan, hij zou simpel weg terug getelleporteerd worden. Maar de nieuwsgierigheid borrelde ook bij mij op en ik volgde de pootafdrukken die gemaakt waren in het zachte bosgrond. Na een tijdje lopen verscheen de wel bekende zwarte panter in mijn zicht, hij stond bij een meisje met blond haar en een grijze wolf, waarvan ik vermoedde dat het haar aura was. Ik kwam dichterbij en zag dat ze bewusteloos waren. "Oi.." riep ik, terwijl ik een keer in het meisje haar zei prikte. Ik boog naar haar toe, maar ze leek alleen bewusteloos te zijn. Ik ging weer recht op staan. "Taku.." zei ik en liet mijn hand even kort door mijn haren glijden. Dit was al de tweede keer op één dag dat ik mijn kop warme chocolademelk mis liep omdat een meisje bewusteloos was geraakt. Ik zuchtte en deed mijn jas opnieuw uit. Ik legde hem op het meisje neer en ging zitten op een boomstronk. Ik richtte mijn blik op Kian. "Oi, Kian, zorg even voor wat water, wil je?" vroeg ik aan hem, ook al klonk het meer als een bevel. Kian knikte en verdween de bosjes in. Het water was dichtbij, dus hij kon gemakkelijk alleen gaan. Na een paar minuutjes was Kian terug en zonder dat ik wat hoefde te zeggen begon hij de wonden van het meisje te verzorgen met zijn krachten. Ik deed de oordopjes weer in en genoot van de muziek, terwijl ik wachtte totdat het meisje en haar aura bij kwamen.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Miku

Miku

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 04-12-12

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 16 years
Naam Aura:: Hatsune
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Stay away or I do someything to you!{&Ruan]   wo dec 05, 2012 4:52 am

{Ps, der haren zijn niet blond, maar blauw Wink }

Ik werd wakker. Maar verroerde me voor geen millimeter. Dat deed Hatsune ook. We voelden allebei dat er iets in hun bijzijn was. Hatsune deed haar werk, want ik voelde de kleine windvlagen van uit de lucht bekeken worden. Zo te zien een jongen en zijn aura. Ik hoorde kleine tintjes muziek. Echte muziek? Het leek er niet op. In mijn boomhut maakte ik altijd muziek met wat vrienden, maar die zijn nu weg. Hatsune is de enige die ik nog heb. Ik had haar goed getraind, en ze wist wat ze moest doen. Ongezien sloop ze naar de kleine bosjes. Niemand had het gehoord of gezien, dat voelde ik. Ik deed mijn ogen open. Ik stond vlug op en sprong in de bomen. Ik zat nu in het bladerdak, bijna onzichtbaar. Ik keek mezelf aan, en toen naar de jongen. Ouderwets, die mp4. Ik tikte wat in op mijn mouw, want zo doe ik dat. Ik concentreerde me weer op de jongen. Ooglap, wit/blauwe haren. "En jij bent?" Ok, misschien was ik een beetje bot, maar zo was ik nou eenmaal. Wat anders? Ik zuchte. Het kon anders. Maar dat wou ík niet.

FLUT

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Voise and song:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Stay away or I do someything to you!{&Ruan]   wo dec 05, 2012 5:25 am

Mijn voet bewoog ritmisch op de muziek die door mijn oren dreunde. Ik kon werkelijk niks horen, maar dat boeide me niet. Kian stopte met zijn krachten, als teken dat de wonden waren verzorgd. Ik knikte kort naar hem en liet me toen weer weg voeren door de muziek. Ik sloot mijn ogen en ging op in de muziek. Ik vergat de omgeving om me heen en concentreerde me alleen nog maar op de muziek. Kian schopte een paar keer tegen mijn been aan, maar ik negeerde het. Het zou me een worst wezen wat er allemaal gebeurde. Plots voelde ik hoe de tanden van Kian, vermoedde ik, zachtjes in mijn voet beten. Mijn ogen sperde zich wijd open en ik deed mijn oordopjes snel uit. Vervolgens keek ik Kian woest aan. Eigenlijk was het dom om mij pijn te doen, want ik zag hem ook zijn poot ophalen. "Tss.. Taku," zei ik en wreef even kort over mijn voorhoofd. "Ruan kijk eens boven je," zei Kian en ik was even verbaasd dat hij maar één zin zei. Nieuwsgierigheid bekroop me en ik keek omhoog. Daar tussen het bladerdek zag ik een meisje staan met blauwe haren. "Ruan ze zei net wat tegen je, maar jij was weer zo onbeleefd om muziek te luisteren en niet op mij te reageren, wat ik trouwens-.." Ik lag hem het zwijgen op met één blik. Ik richtte mijn aandacht weer op het meisje. "Sorry, zei je wat?" vroeg ik nonchalant, waarna ik de mp4 uitzetten en in mijn broekzak liet glijden.

[le flut, a la flut ._.]

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stay away or I do someything to you!{&Ruan]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stay away or I do someything to you!{&Ruan]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Mosytia :: Yuzios-
Ga naar: