IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Topic-marktplein
ma feb 18, 2013 11:03 am van Razzelya

» »Moroi Shopje«
vr feb 15, 2013 11:27 am van Razzelya

» Daylight Demons
di feb 12, 2013 12:04 pm van Razzelya

» I-Im Sorry! .:Ruan:.
do jan 31, 2013 5:57 am van Ash

» Le topic a la onzin.
wo jan 30, 2013 5:24 am van Maiko

» [gz] broer Sunset
zo jan 20, 2013 9:15 pm van Sunset

» Krachten van de Aura?
vr jan 18, 2013 11:43 am van Ruan

» Zou Je Voor Tien Miljoen ...
vr jan 18, 2013 7:33 am van Razzelya

» Partner ja/nee
do jan 17, 2013 11:28 am van Razzelya

Season

Het is winter in Ahuro. De temperatuur schommelt tussen de 5 en -10 graden. Er ligt overal volop sneeuw en op de wateren ligt ijs. Het is moeilijker om aan eten te komen in het wild. Maar de chocolademelk staat in Anoutia nog altijd voor je klaar!
Wie is er online?
Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 46. Dit aantal is bereikt op ma jan 01, 2018 5:47 pm.
Het Team
Administrators

Moderators
Nog geen.

Linkpartners

Deel | 
 

 Its so different

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sunset

avatar

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Its so different   do dec 06, 2012 5:58 am

"Ik durfde gewoon niet!" zeg ik zachtjes als ik in de beschuldigende ogen van Indy kijk. Ze kijkt me aan met een boze blik. "Ja, dat heb ik ook wel gemerkt! Maar kijk nou wat ze met je gedaan hebben! Je shirt is kapot, je broek is kapot, en bijna waren die leuke oortjes ook kapot!" riep Indy. Haar stemming wordt op mij overgebracht, maar ik reageer niet. Omdat ik weet dat ze gelijk heeft. "Wat had ik dan moeten doen?" vraag ik. Indy schud met haar hals. "Eerder weggaan, of wat terug doen." antwoordde ze. "Je weet dat..." Indy onderbreekt mijn zin; "Dan moet je dat leren! Je kunt niet meer over je heen laten lopen!" met een stoot van haar neus in mijn buik brengt ze me uit evenwicht en samen vallen we. Ik kijk haar aan en lach. "Dat was best dom." zeg ik tegen haar. Ze grinnikte en staat op. Dan kijkt ze ineens ergens anders heen, en ik voel meteen wat zij voelt, een ander mens met een aura. Ik wil weglopen, maar Indy loopt juist naar het mens toe. Ik moet met haar mee, anders wordt ze terug geteleporteert. Dat is een keer gebeurd, en toen was er wat fout gegaan, en het deed ons bijde veel pijn. Dus we hebben besloten dat we dat zouden vermeiden. Met een licht geërgerde zucht loop ik achter haar aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ash

avatar

Aantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-12-12

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 11 years
Naam Aura:: Maugrim
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Its so different   zo dec 16, 2012 8:24 am

Ik keek even om me heen, en ging nog dichter naast de brede wolf lopen. Ik was totaal anders dan Maugrim. Ik was een bangeschijtert, en hij was dapper en nergens bang voor. Stiekem wilde ik ook zo zijn, maar dat ging een beetje moeilijk. Schichtig keek ik om me heen, of er geen mensen naar me toe kwamen. ''Ben je nou weer bang?'' Fluisterde de wolf die naast mij trippelde. Ik zuchtte en beetje geschaamd. ''Hou je kop'' Murmelde ik tegen hem. Maugrim bromde geirriteerd en begon sneller te lopen. Ik begon achter hem aan te rennen, en riep: ''Wacht nou even!'' De wolf ging wat langzamer lopen. ''Je conditie is ook al niet te best. Blafte hij. ''Jaja ik ben een nul en jij bent geweldig'' Zei ik boos. Geirriteerd schudde ik mijn witte haar uit mijn gezicht. Ik liep in de richting van Raketia. Daar waren Maugrim en ik vaak samen om wat rond te rennen of gewoon te zitten. Opeens zag ik een paard naar me toe lopen. Ik deinsde achteruit, en Maugrim begon te grommen. ''Mau'' Siste ik zacht. ''Kom hier!'' Ik zag dat de wolf zijn bek open sperde, en een vuurbolletje maakte. ''NEE!'' Gilde ik, en stormde voor de wolf, die nog net de vuurstraal binnen kon houden. Mijn knieen knikte van angst, maar het paard had het gered. Ik gaf Maugrim een waarschuwende blik, en keek achter het paard waar ik een meisje met gerafelde kleding zag, en... Oren! Ik liep naar haar toe, en zei: ''Eh.. Hoi? Ik ben Ash, Enne dit is Maugrim'' Zei ik terwijl ik naar de wolf wees. ''Sorry voor hem, hij is beschermend'' ik zag Maugrim dichterbij lopen. ''En Ash is een stomme Nul die overal bang voor is.'' Zei hij grinnikend. ''Hahaha'' Zei ik kwaad terwijl ik hem met een dodelijke blik aankeek. Soms kon hij zó stom doen.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset

avatar

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Its so different   zo dec 16, 2012 8:36 am

Een meisje met witblond haar, oortjes, en een wolf, die Indy beslist niet aardig leek te vinden. Tot mijn schrik zag ik dat de wolf een vuurbal maakte in zijn opengesperde bek. Geschrokken ging ik voor Indy staan en duwde haar dwingend achteruit. Maar het meisje ging ook voor haar Aura staan en de wolf hielt het vuur nog net binnen. Daarna liep ze naar me toe. ''Eh.. Hoi? Ik ben Ash, Enne dit is Maugrim'' zei het meisje. ''Sorry voor hem, hij is beschermend'' zei Ash over haar Aura. Ik schudde mijn hoofd. "Dat maakt helemaal niet uit. Indy is ook beschermend. Ik ben Sunset, en dit is Indy." Maar toen de wolf dichterbij kwam zette ik toch een stapje achteruit. Bang was ik wel ja. Vreemd he? Nee, niet echt. ''En Ash is een stomme Nul die overal bang voor is.'' zei Maugrim grinnikend. ''Hahaha'' zei Ash kwaad. Ik richtte me op Maugrim. "Zijn Aura's er niet om te beschermen? Waarom val jij zomaar mijn Aura aan?" Indy keek me schuin aan, ze was het niet gewent dat ik zomaar mijn mond open trok, en zeker niet met zo'n aanvallende toon. Misschien was ik te aanvallend geweest, maar dat zou ik zo wel merken. Of Indy...

-flut-

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ash

avatar

Aantal berichten : 48
Registratiedatum : 16-12-12

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 11 years
Naam Aura:: Maugrim
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Its so different   ma dec 17, 2012 7:44 am

Ik zag dat het meisje haar aura naar achteren duwde. Soms schaamde ik me voor Maugrim. Maarja... Hij was er nou eenmaal. "Dat maakt helemaal niet uit. Indy is ook beschermend. Ik ben Sunset, en dit is Indy." Ik glimlachte even licht. Ze leek me best aardig. ''Leuke oortjes'' Zei ik grijnzend. "Zijn Aura's er niet om te beschermen? Waarom val jij zomaar mijn Aura aan?" Zei het meisje fel tegen Maugrim. Ik ging naast Mau staan. Ookal had het meisje een beetje gelijk, ik was blij met Maugrim zijn hulp. ''Ik wil alleen Ash beschermen tergen die stomme knol van je. dat ding ziet er gevaarlijk uit. Is hij hondsdol?'' Gromde Maugrim boos. Ik suste even naar hem. ''Iustus servo ore vestro. Omnia facito peior!'' Zei ik. De wolf legde gelijk zijn oren in zijn nek, en bleef stil. ''Je hoeft niet zo bot te doen tegen Maugrim. Als ik hem niet tegen had gehouden was je nu verbrand!'' Ik was verbaast van mijn eigen toon. Zo was ik nooit! Ik draaide me naar Maugrim en fluisterde hem wat toe. ''Non amo eam. Facitis?'' Maugrim grijnsde meteen, en zei: ''Neque facias I. praesertim stolidus ille equus'' Ik knikte naar hem, en boog weer naar het meisje. Ik liet me nonchalant op het gras vallen, en keek haar niet meer aan.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset

avatar

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Its so different   ma dec 17, 2012 7:55 am

De jongen zei dat ik leuke oortjes had, maar toen ik tegen zijn aura was gaan praten klapte de sfeer om. ''Ik wil alleen Ash beschermen tergen die stomme knol van je. dat ding ziet er gevaarlijk uit. Is hij hondsdol?'' Gromde Maugrim boos. "Als dat zo was zou ik dat wel merken denk ik. Of niet, ik weet niet of je zo iets bij jezelf merkt. Sorry, het was niet zo bot bedoelt. Maar Indy viel je niet aan." de 'dat deed jij' liet ze maar achterwege. Toen ze Italiaans begonnen te praten had ik moeite hun te verstaan, maar ik kon het wel. Een beetje. Ik sloeg mijn ogen neer en zag de jongen nog in het gras ploffen. Was het nou mijn schuld? De Aura had toch Indy aangevallen? Het was toch niet onze schuld? Indy duwde tegen mijn rug. "Laten we gaan. We zijn niet welkom. Alleen omdat dát mij aanviel." zei Indy. "Maak het nou niet erger. Vuur is sterker dan water, Indy." zei ik op gedemte toon. Ik klom op haar rug. Indy stapte weg, in de richting van een aangrezend gebied. Ze liep langs de wolf, wat ik nog al gewaagt van haar vond. Maar misschien was ze sneller, ze had de kracht om snel te zijn.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Its so different   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Its so different
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Mosytia :: Raketia-
Ga naar: