IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Topic-marktplein
ma feb 18, 2013 11:03 am van Razzelya

» »Moroi Shopje«
vr feb 15, 2013 11:27 am van Razzelya

» Daylight Demons
di feb 12, 2013 12:04 pm van Razzelya

» I-Im Sorry! .:Ruan:.
do jan 31, 2013 5:57 am van Ash

» Le topic a la onzin.
wo jan 30, 2013 5:24 am van Maiko

» [gz] broer Sunset
zo jan 20, 2013 9:15 pm van Sunset

» Krachten van de Aura?
vr jan 18, 2013 11:43 am van Ruan

» Zou Je Voor Tien Miljoen ...
vr jan 18, 2013 7:33 am van Razzelya

» Partner ja/nee
do jan 17, 2013 11:28 am van Razzelya

Season

Het is winter in Ahuro. De temperatuur schommelt tussen de 5 en -10 graden. Er ligt overal volop sneeuw en op de wateren ligt ijs. Het is moeilijker om aan eten te komen in het wild. Maar de chocolademelk staat in Anoutia nog altijd voor je klaar!
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 46. Dit aantal is bereikt op ma jan 01, 2018 5:47 pm.
Het Team
Administrators

Moderators
Nog geen.

Linkpartners

Deel | 
 

 Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   di dec 18, 2012 3:53 am

Sinds de aanvaring met rood-ogige Ruan had ik mijn boog niet los gelaten. Ik had hem aan dagen krampachtig vast, zelfs snachts, wanneer Indy haar best deed om te slapen, en uiteindelijk won, waardoor ik de ochtend daarna geschrokken wakker werd. Nu zijn we alweer een paar dagen in Ingoos, in de verlaten boerderij. Het is heel gezellig, met Konijnen en hazen en ratjes. Ik zat op een sto baal in de stal, het stro om ons heen hielt Indy en mij warm. "Zou het goed met hem zijn afgelopen?" vroeg ik hardop. Indy keek op. "Ruan? De echte Ruan, bedoel je dan? Ja, ik denk het wel. Kian zou hem wel weer terug krijgen in zijn eigen lichaam." de woorden vna Indy stelde me redelijk gerust. "Ben je bang?" vroeg ze toen, ik probeerde dat gevoel buiten te sluiten, en dat voelde ze natuurlijk. Ik schudde mijn hoofd en haalde mijn schouders op. "Ik weet het niet. Ik zal in ieder geval niet vrolijk op hem af komen lopen." zei ik. Daarna voelde we allebij een steek in onze wond en kreunde. "Ze zouden toch wel iets van kruiden hebben in Anoutia?" vroeg ik aan Indy. "Vast wel. Desnoods trap ik het uit hun handen!" Indy's gezicht was vertrokken van de pijn, net als het mijne. Nee als ik Ruan nu tegen kwam zou ik bang zijn, dat was zeker.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   di dec 18, 2012 8:17 am

Mijn ogen stonden moe, onder mijn ogen zaten wallen. Ik sleepte mezelf door het bos heen en beende weg. Weg van de ramp, weg van de vernieling, weg van Demon. Eindelijk, na twee dagen, was Demon weer tot slapen bekeerd en had ik weer de macht over mijn lichaam. Het opgedroogde bloed zat nog onder mijn nagels en mijn ogen stonden emotieloos. Ik voelde me een wrak. Ik had dieren en bijna Sunset vermoord, alleen maar doordat Demon mijn lichaam had overgenomen. Sinds ik weer de macht over mijn lichaam had, besloot ik om geen mens meer tegen te komen. Ik zou nooit meer naar Anoutia of Celios gaan, Ingoos was de grens. Ik wou geen mens meer tegen komen, ze zouden het toch niet halen. Het enige wat ik achter liet was verwoesting en dode dieren en/of mensen. Ik haatte mezelf voor alles wat ik had gedaan. Beelden van de dode dieren en mijn dode ouders flitste voorbij. Ik probeerde ze weg te schudde, maar ze bleven zich maar herhalen. Mijn hoofd was een rommel en om de verwarring buiten te sluiten, was er een mist ontstaan in mijn hoofd. Een mist die elke emotie en herinnering weg hield. Het enige waar ik me bewust van was, waren de emoties van Kian. Die bezorgd waren en verwarrig. Ik keek met mijn emotieloze ogen naar Kian, die mijn blik met een bezorgde blik beantwoorde. Ik zuchtte een keer geluidloos en zette mijn voeten toen verder naar het onbekende. Plots verscheen de verlaten boerderij Ingoos bij mij op het oog. Ik bleef even staan en twijfelde of ik daar naar binnen moest. De avond viel bijna en ik had onderdak nodig, maar er was een kans dat de boerderij bewoond werd door mensen. Ik schudde mijn hoofd en besloot er toen toch om heen te gaan. Met trage passen liep ik er heen. Eenmaal daar aangekomen stok ik langzaam mijn hoofd om de hoek heen. Mijn ogen werden groter bij het zien wie daar zat. Sunset. Ik bleef even verbaasd staan in de opening van de boerderij. "S-sunset?" stammelde ik zacht. Ik zag de wond in haar buik en meteen voelde ik schuldgevoel op borrelen. Ik draaide me om en wou meteen weg lopen. Weg van hier, maar iets hield me tegen. Het was Kian. Die mijn broekspijp vast hield.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   di dec 18, 2012 8:33 am

Sunset schreef:
Indy was op haar wankele benen gaan lopen en stond nu in de opening van de boerderij. Ze waakte over me, ookal waren we in gewonde staat. "Indy ga alsjeblieft liggen. Je doet me pijn. Je rekt de wond uit met je hals." zei ik zachtjes. Indy liep naar me toe en ging voor me liggen. "Sorry," zei Indy, ze had het zelf natuurlijk ook gevoelt. Toen hoorde ik buiten de sneeuw kraken. Er kwam iemand aan. Met een hand om mijn buik en een hand stevig om mijn boog geklemt keek ik wie er kwam. Toen ik Kian zag voelde het alsof mijn hard stil stond. Kort daarna verscheen Ruan, met zijn eigen ogen en zijn eigen blik. "S-sunset?" stamelde hij. Ik keek hem met bange ogen aan, kroop naar achter. Ik was bang, duh. Ik kee naar Kian. Indy stond moeizaam op en ging voor me staan. Niet dreigend naar Ruan toe, maar het was wel duidelijk dat ze wist dat ik hem niet vertrouwde. Ze wist dat ik weg zou vluchten als hij dichterbij kwam. "Ben je weer..." Indy aarzelde even. "Jezelf? Niet onaardig bedoelt..." zei ze daarna zachtjes. Ze keek naar Kian en toen naar Ruan. Blijkbaar besloot ze dat het veilig was, want ze ging weer naast me liggen. Ze duwde me zacht in mijn rug, maar ik vertrouwde Ruan niet, ik was bang. Indy zuchtte en richtte zich nu op Kian. "Wat gebeurde er?" ze keek van Ruan naar Kian en weer terug.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   wo dec 19, 2012 8:42 am

Ik keek in de bange ogen van Sunset, wat me pijn deed. Ik had nooit met mensen om moeten gaan. Indy ging voor Sunset staan en langzaam deed ik een stapje naar achter. Ik wou geen verkeerde indruk geven en als Sunset wou dat ik weg ging, ging ik weg. Ik snap dat ze bang was, maar het maakte me verdrietig en deed me pijn. "Ben je weer..." begon Indy aarzelend. Ik keek op. "Jezelf? Niet onaardig bedoelt..." vervolgde ze zachtjes. Ik knikte kort en een onzekere glimlach verscheen op mijn gezicht. Een opgelucht gevoel bekroop me toen Indy weer ging liggen, maar angst was nog steeds te proeven bij Sunset. Indy zuchtte kort en keek toen van mij naar Kian. Kian voelde zich net zoals mij onzeker, maar was ook bezorgd om mij. Wat ik zelf overbodig vond. "Wat gebeurde er?" vroeg Indy. Ik ging langzaam zitten, nog steeds op een ruime afstand van Sunset en Indy. Ik zuchtte een keer en ik wist dat ik het een keer moest vertellen. "Ik weet niet of jullie het persé willen weten, het is nogal een ingewikkeld verhaal," zei ik en krabte even onzeker aan mijn achterhoofd. Kian ging naast me liggen en legde zijn hoofd op mijn knie. Hij seinde me dat ik het moest vertellen, hoe moeilijk ik het ook vind. Ik zuchtte een keer. Ik nam een hap adem en besloot toen om het te gaan vertellen. "Zoals ik al zei, is het een beetje ingewikkeld, maar laat het mij alsjeblieft eerst uitleggen," adviseerde ik Sunset en Indy. "Ik heb het al mijn hele leven. Het is een kracht van Kian, vermoed ik. Het is zo dat als ik boos of geïrriteerd ben, kijk ik naar Kian. Dat doe ik altijd. However, op sommige moment kan Kian dat niet aan en wordt hij verward. Hij raakt zo in verwarring dat hij een andere persoonlijkheid naar boven brengt. Een slechte persoonlijkheid, genaamd Demon. Mijn ogen worden rood en ik word als het ware uit mijn lichaam getrokken. Ik kan dan niks doen, alleen toe kijken. Demon is een echte duivel hij verwoest alles wat op zijn pad komt." Ik keek even weg. "Zo is er ook een einde gekomen aan mijn ouders,
"
mompelde ik er zachtjes achterna. Ik keek Sunset en Indy weer aan en hief mijn hoofd. "Maar zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, was ik op dat moment dat Demon naar boven kwam, helemaal niet geïrriteerd of boos. Demon komt in eens op de zoveel tijd naar boven. Dat kan ik niet tegen gaan. Dat was er dus gebeurd," eindigde ik mijn uitleg en verhaal mee. "Het spijt me echt heel erg," zei ik en keek weg, met schuld in mijn ogen brandend.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   do dec 20, 2012 5:43 am

Ik keek hem in zijn ogen en zag de pijn die ik hem gaf. Even voelde ik me schuldig. Maar wat als hij weer rode ogen kreeg en met zijn zwaard in het rond ging zwaaien. Niemand zou mijn veiligheid garanderen. Zonder Kian was ik dood geweest. Maar Kian was toch een deel van Ruan? Ik wist het niet. Ik keek naar de grond en trok mijn benen op strobaal waar ik op zat. Indy vroeg wat er was gebeurd. Ik keek naar Ruan en Kian, toch wel benieuwt. "Ik weet niet of jullie het persé willen weten, het is nogal een ingewikkeld verhaal," zei Ruan. Ik hoorde de onzekerheid in zijn stem. Het verwarde me, omdat ik dat helemaal niet bij hem verwachtte. Kian ging naast Ruan liggen en seinde hem dat hij het moest vertellen. "Zoals ik al zei, is het een beetje ingewikkeld, maar laat het mij alsjeblieft eerst uitleggen," Indy knikte hem geruststellend toe en ik kwam langzaam wat meer naar hun toe. "Ik heb het al mijn hele leven. Het is een kracht van Kian, vermoed ik. Het is zo dat als ik boos of geïrriteerd ben, kijk ik naar Kian. Dat doe ik altijd. However, op sommige moment kan Kian dat niet aan en wordt hij verward. Hij raakt zo in verwarring dat hij een andere persoonlijkheid naar boven brengt. Een slechte persoonlijkheid, genaamd Demon. Mijn ogen worden rood en ik word als het ware uit mijn lichaam getrokken. Ik kan dan niks doen, alleen toe kijken. Demon is een echte duivel hij verwoest alles wat op zijn pad komt." zei Ruan, hij keek weg. Ik sloeg mijn ogen neer. Ik vertrouwde hem nog steeds niet. Maar aan de ene kant vertrouwde ik Kian wel. Dus Ruan ook, klaar. "Ruan..." mijn stem was nauwelijks hoorbaar, maar er was hier ook geen lawaai, dus dat maakte niet zoveel uit. "Je was jezelf niet. Ik ken je nog maar net en ik zag het, Indy ook. Jij hebt dit niet gedaan, dat was Demon, in jouw lichaam. Het is niet jouw schuld." ondanks mijn woorden was ik nog steeds bang. Maar niet voor Ruan, voor Demon, ookal kon ik die twee nog niet echt los van elkaar zien. Ruan zei dat er op die manier, door Demon dus, er ook een einde was gekomen aan zijn ouders. "Maar zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, was ik op dat moment dat Demon naar boven kwam, helemaal niet geïrriteerd of boos. Demon komt in eens op de zoveel tijd naar boven. Dat kan ik niet tegen gaan. Dat was er dus gebeurd," zei Ruan ter eindiging van zijn verhaal. "Het spijt me echt heel erg." zei hij en hij keek weg. Het woord ouders had me geraakt. Maar toch. Ruan had het zwaar. "Het maakt neit uit. Jij was het niet." zei Indy. Ze wist dat ik dat ook vond

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   vr dec 21, 2012 4:28 am

Ik keek naar een hooibaai, die opeens heel interessant was. Sunset had eerder gesproken, waar ik heel erg blij mee was. Dan was er tenminste nog een sprankje hoop voor het vertrouwen in mij van haar. Ik keek voorzichtig naar Sunset en Indy. "Het maakt neit uit. Jij was het niet." zei Indy. Ik keek nu helemaal op. Ik schudde kort mijn hoofd. "Alsnog, het spijt me. Als ik er niet was geweest, hadden jullie nu geen wond," zei ik. Ik bleef even in de opening staan van het verlaten boerderij. Via mijn ooghoek zag ik hoe Kian dichterbij Indy liep en er uiteindelijk naast ging liggen. In tegestelling tot Kian durfde ik het nog niet aan om dicht bij Sunset te gaan zitten. Ik kon het mis hebben, maar volgens mij was ze nog steeds bang voor me. En ik wou de sfeer niet nog ongemakkelijker maken door nu naast haar te gaan zitten. Mijn benen werden wel lammer, dus ik besloot maar om in de opening te gaan zitten. Ik probeerde mijn normale blik terug te krijgen, kil en relaxed. Maar mijn lege ogen bleven. Het was moeilijk voor mij om, na het gevecht met Demon, om met mensen om te gaan. Ik was te bang dat het opnieuw zou gebeuren. Of dat hij weder zou keren en dat Sunset nu echt af wou maken. Ik hield duidelijk afstand van Sunset. Voor haar en voor mij. Zo voelde zij zich, waarschijnlijk, iets meer op haar gemak en ik het al moeilijk genoeg om mezelf te proberen te vergeven. Wat niet gemakkelijk ging. Ik weet dat ik niks heb gedaan, Demon had alles gedaan. Maar als ik gewoon rustig was gebleven en Kian nooit had aangekeken, was Demon nooit naar boven gekomen. Ik had nooit met Sunset om moeten gaan. Nu heeft ze waarschijnlijk voor eeuwig een trauma en een litteken op haar buik. Plots sprong me iets te binnen. "Hoe gaat het met je wond?" vroeg ik aan Sunset, maar nam er ook genoegen mee als Indy antwoord gaf. Ik snapte goed dat Sunset niks durfde te zeggen, maar het deed me ook pijn. Ik hoopte dat alles het zelfde kon worden, maar betwijfelde het sterk.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   zo dec 23, 2012 12:05 am

"Alsnog, het spijt me. Als ik er niet was geweest, hadden jullie nu geen wond." zei Ruan. Intussen was hij in de opening van de boerderij gaan zitten, en was Kian naast Indy gaan liggen. Ik schrok ervan, met als reactie dat ik de spieren in mijn rug aanspande, wat de wond pijn deed. Indy rukte haar hoofd omhoog. "Sunset! Ontspan!" ze keek me aan. Ik ging weer geschrokken verder weg zitten en probeerde me te ontspannen, wat niet echt lukte. Maar de wond deed geen pijn meer. Indy zuchtte. Ja, nu had ze me weggejaagt. Indy keek naar Ruan. "Ehm, sorry, ik wilde der niet weg jagen." zei ze zacht. Ze keek even naar Kian naast haar en toen weer naar Ruan. "Je kan proberen dichter bij haar te gaan zitten, als je dat zelf ook wilt. Ze vertrouwt Kian, dus jouw ook." zei Indy zo zacht dat alleen Kian en Ruan het zouden horen. Ze legde haar hoofd weer op het stro en zuchtte. Ik keek kort naar de drie en keek toen weer voor me uit. Aan de ene kant vond ik het irritant dat Ruan voor de uitgang zat, maar aan de andere kant. Het was toch gewoon de Ruan die ik gisteren nog ontmoette? Demon was er neit meer. Het enige waar we op moesten letten was dat Ruan niet boos werd. Hoe moeilijk kon dat zijn?

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   zo dec 23, 2012 7:53 am

Sunset leek geschrokken, als gevolg dat Indy tegen haar riep: "Sunset! Ontspan!" Door de stem schrok Sunset nog meer en deinsde opnieuw naar achter. Ik zuchtte teleurstellend, ik heb haar banger gemaakt dan ik dacht. Waarschijnlijk zou dit niet meer goed komen. Indy zuchtte kort, wat Kian deed opkijken. "Ehm, sorry, ik wilde der niet weg jagen." zei ze zacht. Ik schudde kort mijn hoofd. Indy keek even kort naar Kian en keek toen mij weer aan. "Je kan proberen dichter bij haar te gaan zitten, als je dat zelf ook wilt. Ze vertrouwt Kian, dus jouw ook."zei Indy nog zachter. Ik was er heilig van overtuigd dat Sunset het niet kon horen. Indy legde haar hoofd terug neer op de baal hooi. Sunset keek even kort naar ons drieën en staarde toen weer voor zich uit. Ik schudde kort mijn hoofd en stond weer op. "Ik had jullie nooit meer tegen moeten komen," zei ik kort. Ik wenkte Kian, die van de hooibaal afsprong en naar mij toe liep. Ik keek een keer dankbaar naar Sunset en Indy. "Ik ben jullie dankbaar dat ik jullie mocht hebben ontmoeten. Waarschijnlijk zullen jullie daar wel anders over denken," zei ik met een vervormde grijns. Ik draaide me om en stak me hand voor de laatste keer op. "Vaarwel," mompelde ik. Eigenlijk wou ik niet weg, ik wou weer vrienden met haar worden. Maar dan zat er een kans in dat het opnieuw zou gebeuren en dat was iets wat ik totaal niet wou. Ik keek voor de laatste keer over mijn schouder heen. Mijn ogen stonden dof, ik vervloekte mezelf om het zover te laten komen. Ik had me voorgenomen om mensen uit de weg te gaan, maar toch is het Demon weer gelukt om een mens te verwonden. Met een laatste glimlach draaide ik mijn hoofd weer naar voren en stapte langzaam de verlaten boerderij uit.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   di dec 25, 2012 7:59 am

Indy had al door dat Ruan geen risico wilde nemen. "Ik had jullie nooit meer tegen moeten komen," zei hij kort. Die woorden schudde me wakker. Nee, ik wilde niet dat hij zo wegging. Hij zou het zichzelf nooit vergeven! "Nee, Ruan..." ik sprong van de baal stro af en versperde hem de weg. Indy zuchtte opgelucht en stond ook op en liep weer naar ons toe. Ik keek Ruan voorzichtig aan. "Jij hebt dit niet gedaan!" Mijn stem klonk zacht en nog wel wat angstig. Maar minder angstig dan net. "Wat zou je willen doen? Nooit meer iemand tegen komen? Zo'n leven hou je niet vol. Kunnen jullie niet trainen in een guild ofzo? Dan kan je misschien leren Kians kracht, als dat het is, onder controle te krijgen." ik keek Ruan aan. Ik vond het sneu voor hem, hoewel ik nu meer pijn had dan hij. "Je moet het los van elkaar zien, Ruan. Jij hebt dit niet gedaan, dat was Demon." zei Indy toen. Ik keek naar Kian en toen weer naar Ruan, benieuwt naar zijn reactie.

-flut...-

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   wo dec 26, 2012 1:06 am

Langzaam zette ik de ene stap naar de anderen. Weg van de boerderij, weg van de bewoonde wereld. "Nee, Ruan..." hoorde ik Sunset achter me zeggen. Ik bleef staan, maar keek niet om. Sunset ging voor me staan en versperde zo mijn weg. Ik zuchtte een keer. Waarom maakte ze alles zo moeilijk? Kian stond een beetje onzeker naast me, eindelijk hield hij zijn mond stil. Maar hij moest vast en zeker ook de verdriet en pijn voelen die ik ook voelde. "Jij hebt dit niet gedaan!" zei Sunset zacht en angst was nog steeds te horen in haar stem. Wel is waar minder, maar je hoorde het nog steeds. Ik keek kort weg. "Wat zou je willen doen? Nooit meer iemand tegen komen? Zo'n leven hou je niet vol. Kunnen jullie niet trainen in een guild ofzo? Dan kan je misschien leren Kians kracht, als dat het is, onder controle te krijgen." sprak Sunset. Ik voelde haar blik op me brandde, en langzaam draaide ik mijn hoofd weer naar haar toe. Waarschijnlijk zou ik het inderdaad niet vol houden, maar nooit geprobeerd is altijd mis. "Je moet het los van elkaar zien, Ruan. Jij hebt dit niet gedaan, dat was Demon." zei Indy. Ik zuchtte kort en ging met mijn hand door mijn haren heen. "Sunset, Indy," begon ik, terwijl ik ze allebei stuk voor stuk aan keek. "Echt hartstikke bedankt dat jullie mij willen helpen, maar ik ben zo'n persoon waar je gewoon niks mee kan," Vervolgde ik. Mijn blik bleef rusten op Sunset. "Echt..," zei ik. Een waterige glimlach rustte op mijn gezicht. "Ik kan niet bij een Guild gaan. Ik zou het risico niet willen lopen om nog meer mensen te verwonden," Ik legde mijn handen op haar schouder en keek Sunset doordringend aan. "Maak het niet nog moeilijker, alsjeblieft." Mijn stem klonk bijna smekend. Er was geen leven voor mij klaar gelegd, dat wist ik al toen Demon de eerste keer naar boven kwam. Ik zou een leven leidde waarin ik en Kian alleen waren. Ik duwde Sunset langzaam opzij en liep met trage de boerderij uit.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   do dec 27, 2012 4:11 am

"Sunset, Indy," al aan de toon van zijn stem hoorde ik dat hij toch weg wilde. "Echt hartstikke bedankt dat jullie mij willen helpen, maar ik ben zo'n persoon waar je gewoon niks mee kan," zijn blik bleef op mij rustten. "Ik kan niet bij een Guild gaan. Ik zou het risico niet willen lopen om nog meer mensen te verwonden," hij legde zijn handen op mijn schouders en keek me doordringend aan. "Maak het nou alsjeblieft niet nog moeilijker," zei hij met een smekende stem. Hij duwde me voorzichtig opzij en liep toen met tragen passen weg, met Kian achter zich aan. Ik liep weer terug de boerderij in en plofte op de strobaal neer. Mijn hoofd schoot overeind toen ik stemmen hoorde die me te bekend voorkwamen. Indy was ook opgestaan en keek me aan. "We kunnen hier niet uit, dan komen ze ons zeker weten achter na." zei Indy. Ik knikte en pakte mijn boog en zette een pijl op de pees. Ik keek voorzichtig naar buiten en zag de drie jongens al, in de richting van Ruan liepen ze. Ik zag de Aura van de voorste jongen zich klaarmaken voor een sprong op Kian en liet de pijl los, die landde recht voor de poten van de wolf. Indy en ik doken snel terug de boerderij in. Ze waren nog wel zo snugger om niet te weten waar die pijl vandaan kwam. Alleen Ruan zou het weten, en hij zou dan ook meteen weten dat ik die jongens kende...

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   do dec 27, 2012 9:33 am

Om er voor te zorgen dat ik niks meer kon horen, waaronder de stem van Sunset of Indy, deed ik mijn mp4 aan en plugde mijn oortjes in. Ik zocht naar een leuk liedje en toen ik die had gevonden zette ik hem op z'n aller hardst. Ik liep met een rot gevoel weg, Ik was wel blij dat Sunset niet achter me aan ging, maar toch. Misschien bezorgde ik haar nu nog wel meer pijn. Mijn ogen werden groter. Nee, niet aan denken, daar is het nu al te laat voor.Ik balde mijn vuisten, mijn nagels boorde zich in mijn handpalmen. Gefrustreerd liep ik verder. Plots hoorde ik iets achter me ,wat ik raar vond aangezien ik mijn muziek dus keihard had staan. Ik draaide me vlug om en zag hoe en pijl de aarde doorboorde, voor de poten van een wolf. Ik keek naar de jongens die achter de wolf stonden. De wolf stond dicht bij Kian, té dichtbij. Ik liep met grote passen naar de pijl toe en trok die met een ruk uit de grond. Ik keek naar de boerderij, zou Sunset deze jongens kennen. Ik trok me weg van die gedachtes. Dat was nu niet het belangrijkste. Met een woeste blik keek ik de jongens aan. Ik deed mijn oordopjes uit mijn oren en seinde Kian dat hij achter me moest gaan staan. De jongens keken me aan met een uitdagende blik. Wisten duidelijk niet met wie ze te maken hadden. Met een soepele beweging trok ik mijn zwaard. De jongens keken elkaar even aan, maar deinsde niet terug. Ik haalde kort mijn schouders op, dan moeten ze het zelf weten. Ik zette het zwaard in de grond en deed mijn lange zwarte jas uit. Een ruwe windvlaag sneed langs mijn bloten arme. Ik rende op de jongens af gaf ze een paar rake klappen in het gezicht. Mijn benen schoten alle kanten op en raakte het gevoelig plekje tussen de benen. De jongens vielen jammerend van de pijn op de grond. Ik pakte mijn zwaard en richtte die op de jongens. "Weg wezen jullie," zei ik op een bedreigende toon. De jongens keken even beangstigend naar het zwaard, waarna ze weg strompelde. Ik zuchtte een keer en liep naar Kian toe. Ik deed mijn jas weer aan en deed het zwaard op mijn rug. Ik pakte de pijl op en liep weer naar de boerderij toe. Ik zocht Sunset, toen ik die had gevonden, gaf ik de pijl aan haar. "Hier," zei ik kort. Ik wist dat ik me nu moest omdraaien en weg lopen, maar ik kon het niet. Die gedachte dat ik haar nu misschien nog meer pijn deed kon ik niet verdragen.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   do dec 27, 2012 11:15 pm

Ik stond tegen de rand van de boerderij aangeleunt, te kijken hoe Ruan zich om draaide en mijn pijl uit de grond trok. Hij rukte zijn oortjes uit, zette zijn zwaard in de grond, deed zijn jas uit. Jesse, die altijd de leiding nam en zichzelf nog al wat vond, bleef Ruan uitdagend aankijken. Kian was achter Ruan gaan staan, dus met geen mogelijkheid konden die twee elkaar aankijken. Daar had Ruan ook geen tijd voor. Hij trapte de jongens op de grond en trok zijn zwaard, dat hij op hun richtte. Ik zag zijn mond bewegen en de jongens strompelden weg. Ruan liep weer naar mij en gaf mijn pijl terug. "Hier." zei hij kort. Ik keek naar de grond. "Bedankt." ik borg de pijl weer terug in de koker en keek in de richting waar de jongens waren weggelopen. Ik zou zeker nog een keer zien. En boos dat ze dan zouden zijn. "Heb je ze eerder gezien?" vroeg ik Ruan. Misschien kende hij ze wel al, wist ik veel. "Ze woonden bij mij in de buurt, ik zat met ze op school." vervolgde ik, om de stilte uit te stellen die toch wel zou komen.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   vr dec 28, 2012 2:08 am

Een beetje onzeker bleef ik staan. "Bedankt." zei Sunset. Ze keek naar de grond, waarna ze de pijl weer op borg in de koker. Ik knikte kort. It was no big deal, ik had haar alleen een pijl terug gegeven. Dat zou elk mens doen, toch? Kian maakte zichzelf weer comfortabel en ging liggen op een hooibaal. Ik rolde kort met mijn ogen. "Heb je ze eerder gezien?" klonk Sunset. Ik keek haar aan, waarna ik mijn hoofd schudde. "Nee, nog nooit gezien, jij?" zei ik nonchalant en stak mijn handen in de grote zakken van mijn jas. "Ze woonden bij mij in de buurt, ik zat met ze op school." antwoordde Sunset. Ik knikte kort. Ik wist niet goed wat ik moest doen. Eigenlijk moest ik nu weg gaan, gewoon niet meer achterom kijken en weg lopen. Maar Sunset had gelijk, een leven zonder ook maar één keer een mens tegen te komen lukte me niet. En als Demon naar boven zou gaan, zou hij ook naar Anoutia kunnen gaan of naar Celios. Waar genoeg mensen lopen. Het maakte niet uit of ik nu weg ging of als ik bleef. Ik zuchtte, toch zei iets me dat ik weg moest gaan. Wat nou als Demon weer naar boven kwam als ik weer bij Sunset aan kwam, ik wou het haar niet weer aan doen. Ik ging zitten op de grond, terwijl ik mijn zwaard naast mij neer legde. Het zat zo moeilijk, zo'n groot zwaard op je rug. Een kleine stilte was ontstaan doordat ik in mijn eigen gedachtes was verzonken. Toen ik dat besefte, schudde ik de gedachtes weg en richtte mijn aandacht weer op Sunset. Ook al wist ik niet goed wat ik moest doen. "Sunset..," begon ik. Ik vouwde mijn handen over elkaar. "Ik wil niet weg gaan," fluisterde ik bijna. Toch wist ik zeker dat Sunset het kon horen. Ik kneep mijn handen iets harder bij elkaar. "Maar als ik hier blijf, is er een grote kans dat ik weer mensen verwond en dat is iets wat ik niet wil," zei ik. Ik keek Sunset vast besloten aan en stond vervolgens op. Ik pakte mijn zwaard weer en deed die weer op mijn rug.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Sunset

Sunset

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 06-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Naast me buren

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 14 jaar
Naam Aura:: Indy
Geslacht:: Girl

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   vr dec 28, 2012 2:31 am

Sunset schreef:
Hij zei dat hij de jongens nog nooit had gezien. Ik knikte. Gelukkig maar. Kian was alweer gaan liggen op een strobaal. Ruan rolde met zijn ogen en ik grinnikte even. Ik keek Ruan even aan en liep toen naar Indy toe, ging op een strobaal liggen en keek naar het plafond. Het was nu gewoon afwachten wat Ruan zou willen. "Sunset...," begon Ruan ik keek hem aan en ging op mijn zij liggen. Indy keek me aan toen er een stotje door mijn shirt in de wond prikte. Ik ging anders liggen zodat het geen pijn meer deed. "Ik wil niet weg gaan," fluisterde Ruan. Ik keek hem aan. "Dan moet je blijven." zei ik simpel. Ruan kneep zijn handen tot vuisten. Ik liep naar hem toe en vouwde zijn handen voorzichtig open. De afdrukken van zijn nagels stonden in zijn handpalmen. Zijn handen waren heel warm vergeleken met de mijne. "Maar als ik hier blijf, is er een grote kans dat ik weer mensen verwond en dat is iets wat ik niet wil," zei Ruan. Ik kwam overeind en keek hem aan. Hij keek me vastbesloten aan, pakte zijn zwaard en bond dat weer op zijn rug. Ik keek hem aan en zuchtte. "Oke, ik geef het op. Tegen jouw kan ik toch niet op. Als dit echt is wat je wil zal ik voor nu er niet meer tegen in gaan. Maar als ik je nog een keer tegen kom, en daar zorg ik voor, zal ik weer net zo hard gaan zeuren." Ik keek hem met een glimlach aan. "Het ga je goed, Ruan." vervolgde ik en ik gaf hem een knuffel. Ik liet hem weer los en keek hem verlegen aan. Ik keek om toen ik de stem van Jesse weer hoorde. Ik zuchtte geïrriteert. "Volgende keer dat je hun tegen komt mag je hun de keel doorsnijden." ik pakte mijn boog. "Ga nu, anders weet je zeker dat Demon omhoog komt door hun." ik keek hem even aan en klom toen in de dichtsbijzijnde boom.

_____~¤| Ahuro |¤~_____
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ruan
Administrator
Ruan

Aantal berichten : 285
Registratiedatum : 30-11-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : In my house.

Ahuro's Profile
Leeftijd:: 17 years
Naam Aura:: Kian
Geslacht:: Boy

BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   vr dec 28, 2012 3:10 am

Sunset stond ook op en keek me aan, gevolgd door een zucht. "Oke, ik geef het op. Tegen jouw kan ik toch niet op. Als dit echt is wat je wil zal ik voor nu er niet meer tegen in gaan. Maar als ik je nog een keer tegen kom, en daar zorg ik voor, zal ik weer net zo hard gaan zeuren." sprak Sunset. Ik was even verbaasd. Een glimlach verscheen op het gezicht van Sunset. En ook bij mij was een glimlach te zien. Ik knikte kort. "We komen elkaar nog tegen," zei ik kort. "Het ga je goed, Ruan." sprak Sunset waarna ze me omhelsde. Ik was even verbaasd, maar sloeg toen ook mijn armen om haar heen. "Jij ook Sunset," zei ik zacht. We verbraken beide onze omhelzing en lieten elkaar los. De stem van de jongen van eerder weer klonk in de boerderij. "Volgende keer dat je hun tegen komt mag je hun de keel doorsnijden." zei Sunset geïrriteerd. Ik grinnikte kort. "Zal ik doen," zei ik, natuurlijk meende ik het niet. Ik zou niemand de dood gunnen. Sunset pakte haar boog en zei: "Ga nu, anders weet je zeker dat Demon omhoog komt door hun." Ik wou nog wat zeggen, maar Sunset verdween de boom al in. Ik keerde me naar Indy toe. Ik haalde één van de vele kettingen van mijn hals eraf. "Hier, er zit magisch water in van Kian. Als jullie in nood zitten kunnen jullie me door middel van die hanger mij roepen. Maar het is maar voor een eenmalig gebruik. Gebruik het dus verstandig." zei ik. Ik gaf de ketting met een klein kokertje, waarin het magische water zat, aan Indy. Ik keek haar nog even aan, waarna ik Sunset advies op volgde en weg rende. Mijn voeten maakte afdrukken in de natte bosgrond en Kian rende naast me. "Weet je zeker dat het verstandig is om weg te gaan," vroeg Kian. Ik schudde mijn hoofd, terwijl ik nog steeds rende. "Nee, dat weet ik niet zeker. Maar ik weet wel zeker, dat we elkaar weer zullen zien," zei ik. Ik bleef even staan en keek nog een laatste keer naar de boom waar Sunset in was verdwenen, vervolgens draaide ik me weer om en rende weg.

_____~¤| Ahuro |¤~_____

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ahuro.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Afraid? Yes. Hurt? Yes. Pain? Yes...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Enythitia :: Ingoos-
Ga naar: